Revitalizarea corporatiei

scrisa de Jonas Ridderstråle, Mark Wilcox

Revitalizarea corporatiei de Jonas Ridderstråle, Mark Wilcox Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Revitalizarea corporatiei 46.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Jonas Ridderstråle, Mark Wilcox
Traducator (i): Lorena Lupu
Numar de pagini: 328 pagini
ISBN: 978-973-1931-45-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Revitalizarea corporatiei aduce in prim-plan necesitatea si rolul schimbarii. Inteleasa de cele mai multe ori ca o piedica ce trebuie depasita, schimbarea este de fapt un proces, iar Ridderstråle si Wilcox arata cum poate fi produsa si gestionata, scopul fiind ca afacerea sa tina pasul cu ce se intâmpla in lumea reala.

Schimbarea, spun cei doi autori, nu poate fi evitata, pentru ca in realitate ea este singura optiune. Pentru ca schimbarea sa fie in bine si sa reziste probei timpului, compania trebuie sa fie revitalizata. Un suflu nou nu vine ca urmare a restructurarilor sau reorganizarilor nesfârsite, pentru ca toate astea inseamna de fapt reducere. Ridderstråle si Wilcox propun modelul de leadership al schimbarii 3I: imagine de ansamblu, implicare si implementare.

Strategia 3i aduce laolalta oameni si proiecte care schimba fata unei organizatii, leadershipul fiind nu doar arta navigarii in apele tulburi ale surprizelor, ci si arta de a fi surpriza.

Unele carti de afaceri raspund la intrebarea: de ce? Altele iti spun cum. Intr-un mod unic si plin de forta, Revitalizarea corporatiei explica de ce trebuie sa adoptati schimbarea si cum sa o faceti.

"Climatul de munca se schimba permanent, iar ritmul acestei schimbari nu da semne de incetinire. Ideile din aceasta carte au reprezentat temelia muncii noastre si au avut un impact major." Roy White, Vicepresedinte, Resurse Umane, Sony Europe

"Ridderstråle si Wilcox au scris o carte importanta despre leadership si schimbare. Liderii creeaza schimbarea, managerii mentin un statu-quo. Liderii provoaca firma sa se schimbe, inainte ca schimbarea sa devina ultimul remediu pentru supravietuirea ei. Cartea arata cum putem indeplini aceste sarcini dificile. O reteta vitala pentru toate companiile si o lectura placuta." Richard W. Beatty, profesor de Leadership al Resurselor Umane, Rutgers University

"Autorii si-au propus sa scrie o carte in egala masura antrenanta si practica – si au reusit. Revitalizarea corporatiei este scrisa intr-un stil agreabil, accesibil si, in acelasi timp, convingator. Orice lider care doreste sa schimbe ceva in cadrul unei organizatii ar trebui sa citeasca aceasta carte." Paddy Miller, profesor de Management al Personalului, University of Navarra


Carti similare cu Revitalizarea corporatiei

Steve jobs - ileadership pentru o noua generatie

Steve jobs -...

de Jay Elliot, William S. Simon

mai mult
Proba de caracter

Proba de caracter

de Joseph Badaracco

mai mult
Dolari și rațiune

Dolari și rațiune

de Dan Ariely, Jeff Kreisler

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!