The tipping point

scrisa de Malcolm Gladwell

The tipping point de Malcolm Gladwell Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
The tipping point 39.2 lei *
The tipping point 46.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Malcolm Gladwell
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-88749-5-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: „Punctul critic” ofera o cale eficienta spre a intelege tiparul invizibil pe baza caruia se lanseaza diverse comportamentele contagioase. De la lansarea tendintelor in moda la fenomenul zvonurilor, ideile, produsele, mesajele si comportamentele se raspandesc precum virusii afectand starea de bine a oamenilor, institutiilor, societatii.

Punctul Critic este biografia unei idei, iar aceasta idee este foarte simpla. Cea mai buna cale de a intelege aparitia tendintelor in moda, fluxul si refluxul mareelor de delincventa sau, de ce nu, transformarea unor carticele necunoscute in niste best-seller-uri ori afluxul de adolescenti care fumeaza, fenomenul zvonurilor care merg din gura-n gura si toate celelalte schimbari misterioase care se petrec in viata de zi cu zi este sa le privim ca pe niste epidemii. Ideile, produsele, mesajele si comportamentele se raspandesc exact la fel ca virusii.

„O scriere inovatoare excelenta, un studiu neconventional su­perb al acestui fenomen atat de putin inteles, epidemia sociala”.

Daily Telegraph

Ca manual pentru afaceri, Punctul Critic este cu adevarat exceptional, abundand in tot felul de teorii noi despre stiinta manipularii.”

Aaron Gell, Tune Aut

„Gladwell argumenteaza cu pasiune si elocventa in favoarea teoriei conform careia modificarile minore, atent concepute si inteligent puse in aplicare, pot declansa consecinte majore pentru indivizi, organizatii si comunitati”.


Carti similare cu The tipping point

Tata este gras

Tata este gras

de Jim Gaffigan

mai mult



Recenzii

andres andres pe 2011-02-17 20:16:32 Rating:

Cand am citit ultima pagina, a 270-a, am spus a 270-a oara WOW!

Nu stiu de unde a reusit omul asta sa scoata toate ideile, de unde i-a venit ideea cartii, unde a gasit situatiile… per total a iesit o carte de nota 20!

Este vorba de epidemiile sociale, despre cum se declanseaza si cum se transmit. Poate suna cam transant cuvantul asta, epidemie. Insa privit din...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

Oana (ReteteTV.ro)
Recenzii: 19
Carti citite: 69