Manual de stil. gentleman

scrisa de Dana Budeanu

Manual de stil. gentleman de Dana Budeanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Manual de stil. gentleman 7 lei *
Manual de stil. gentleman 30 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Dana Budeanu
Numar de pagini: 152 pagini
ISBN: 978-973-143-178-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Dana Budeanu s-a format ca stilist la Londra, locul unde se lanseaza trenduri, unde stilul personal conteaza cel mai mult si unde personalitatea vestimentara este mai puternica decat oriunde.

Manual de stil. Gentleman va ajuta sa va creati propriul stil vestimentar, sa alegeti tinutele care vi se potrivesc perfect si sa va completati garderoba dupa reguli stilistice stricte.

“Aceasta a doua carte pe care am scris-o s-a nascut dintr-un imens sentiment de regret care nu are nimic in comun cu pornirile ce m-au impins catre prima incercare. Regretul s-a nascut din permanenta frustrare pe care o simt atunci cand merg pe strada si nu observ nici un gentleman. Nici macar unul. Ma refer, bineinteles, la o impresie creata doar de un prim contact vizual. Barbatul din ziua de astazi este atat de din punct de vedere vestimentar, incat s-a transformat in ceva aproape imposibil de privit. In afara de peisajul superb din jurul liceelor unde, culmea, tinerii dau un incredibil exemplu de informatie stilistica si de adaptare vestimentara, restul, strada, tipa de prost-gust. As vrea sa ma pot intoarce in timp, macar pentru o clipa, sa retraiesc vremurile in care o simpla privire asupra celor din jur inspira rafinament.” Dana Budeanu


Carti similare cu Manual de stil. gentleman

O lady la masa

O lady la masa

de Sheryl Shade, Bryan Curtis, John Bridges

mai mult
Manual de stil

Manual de stil

de Dana Budeanu

mai mult
Fată, deschide ochii!

Fată, deschide ochii!

de Rachel Hollis

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!