Dolmen

scrisa de Nicole Jamet

Dolmen de Nicole Jamet Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dolmen 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Nicole Jamet
Numar de pagini: 480 pagini
ISBN: 978-973-46-0653-5
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Serial TV dupa thrillerul Dolmen de la Polirom: din 3 iulie 2007 la TVR1 ! Traducere din limba franceza de Ileana Cantuniari."O carte pe care o veti citi cu sufletul la gura si care va va convinge ca legendele de pe litoralul breton sint la fel de spectaculoase ca si peisajele.”

("Le Figaro“).
Actiunea romanului se petrece pe o insula din largul coastelor Bretaniei. Marie Kermeur, inspector la politia din Brest, revine acasa pentru a se casatori cu marinarul Christian Brehat, iubitul ei din copilarie. Dar o serie de crime ale caror prime victime sint membrii familiei Mariei ii silesc sa amine nunta. Se pare ca motivul acestor asasinate este un naufragiu misterios provocat in joaca de actualele victime, pe atunci copii, cu 30 de ani in urma, imitind legenda locala a Jefuitorilor de corabii, un grup de localnici din secolul al XVIII-lea care faceau sa esueze vasele in trecere pe linga insula pentru a le jefui. Marie se implica in investigatie, ajutata de un specialist in crime rituale de la politia din Paris si, pe parcurs, descopera o serie de secrete intunecate despre propria ei origine, despre logodnicul ei si despre locuitorii insulei.


Carti similare cu Dolmen

Vitrina de curiozitati

Vitrina de curiozitati

de Douglas Preston

mai mult
Clubul camel

Clubul camel

de David Baldacci

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Raven
Recenzii: 12
Carti citite: 147