Iubiri dificile

scrisa de Italo Calvino

Iubiri dificile de Italo Calvino Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Polirom
Autor (i): Italo Calvino
Traducator (i): Geo Vasile, Eugen Uricaru
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 973-681-721-0
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Scrise si publicate acum o jumatate de veac, povestirile lui Italo Calvino, antologate sub titlul Iubiri dificile, isi pastreaza intreaga prospetime epica, cucerind prin explorarea interioritatii personajelor si relieful stilistic, analitic, descriptiv si ironic. Volumul, in doua parti, cuprinde treisprezece aventuri cu tot atatia eroi-tipologii si doua naratiuni mai ample, Furnica argentiniana si Norul de smog.

„Daca Iubiri dificile sunt, in cea mai mare parte, proze despre un barbat si o femeie care nu reusesc sa comunice, autorul identifica in acest esec nu numai un motiv de disperare, ci si un element fundamental – daca nu de-a dreptul esenta insasi – a relatiei amoroase.” (Italo Calvino)


Carti similare cu Iubiri dificile

La genie francais dans le monde

La genie francais dans...

de Mircea Rebreanu

mai mult
Generalul in labirintul sau

Generalul in...

de Gabriel Garcia Marquez

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

ale_xandra290
Recenzii: 3
Carti citite: 85