Hannibal - in spatele mastii

scrisa de Thomas Harris

Hannibal - in spatele mastii de Thomas Harris Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Hannibal - in spatele mastii 13.99 lei *
Hannibal - in spatele mastii 22.15 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Thomas Harris
Traducator (i): Irina Tudor Dumitrescu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 9789731033921
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Drama lui Hannibal Lecter, nobilul genial si canibal, cunoscut cititorilor din Tacerea mieilor si Hannibal, incepe in cel de al Doilea Razboi Mondial. Daca, la prima vedere, mobilul lui Hannibal Lecter este razbunarea pentru suferintele indurate in timpul conflagratiei, autorul, Thomas Harris, reuseste sa se joace cu mult mai multe teme: geniul nevrotic care-si traieste superioritatea fata de cei din jur; nobilul degenerat, urmas al unui ilustru senior, celebru pentru violenta lui; samuraiul "occidental" care se zbate sa adopte un sistem de valori in care viata omului nu valoreaza prea mult. Thomas Harris imagineaza eul personajului ca un castel al memoriei sale, prin care suntem plimbati pentru a vedea imagini atroce si pentru a participa, impreuna cu Hannibal Lecter, la descoperirea treptata a unui sector al memoriei sale, pierdut o vreme, a carui dezvaluire va da sens intregii lui vieti. Hannibal depaseste statutul de portret al monstrului in tinerete, reusind sa explice cum un om obisnuit poate ajunge canibal si criminal in serie.


Carti similare cu Hannibal - in spatele mastii

Ancheta

Ancheta

de Lee Child

mai mult
L.a. confidential

L.a. confidential

de James Ellroy

mai mult
Nevinovatul

Nevinovatul

de John Grisham

mai multRecenzii

tudor.vlad tudor.vlad pe 2018-02-28 07:01:28 Rating:

Pre numele ei original "Hannibal Rising", nu se ocupă de generalul cartaginez, ci de mult mai simpaticul "canibal" interpretat de Anthony Hopkins în "Tăcerea mieilor" şi "Hannibal", şi de Gaspard Ulliel în ce se va numi prin cinematografele noastre "Hannibal. În spatele măştii". Pentru că m-a interesat întotdeauna momentul în care un om se...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Valy
Recenzii: 0
Carti citite: 3

NightChild
Recenzii: 1
Carti citite: 155