Calatoria feliciei

scrisa de William Trevor

Calatoria feliciei de William Trevor Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Calatoria feliciei 11.9 lei *
Calatoria feliciei 13.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): William Trevor
Traducator (i): Virgil Stanciu
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-143-060-7
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Felicia, o tanara irlandeza naiva, fura economiile familiei sale si porneste in cautarea lui Johnny, pe care l-a cunoscut in euforia mariajului fratelui ei si despre care stie doar ca lucreaza in Anglia.

Felicia incepe astfel un periplu de-a lungul singuratatii, deznadejdii, disperarii, nebuniei si mortii. Iar aceasta lenta descindere in tenebre se deruleaza in cel mai banal decor cu putinta: plecata dintr-un satuc irlandez, Felicia ajunge sa rataceasca prin cartierele periferice din Birmingham. Singura, fara bani si fara speranta de a-l mai regasi pe Johnny, devine o prada usoara pentru Hilditch, un barbat rece, machiavelic si pervers, mereu pus la patru ace, care traieste in umbra unei mame defuncte, insa omniprezente.


Carti similare cu Calatoria feliciei

Fata cu fragi

Fata cu fragi

de Lisa Stromme

mai mult
Dorința

Dorința

de Mathias Enard

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!