Ultima iesire spre brooklyn

scrisa de Hubert Selby Jr.

Ultima iesire spre brooklyn de Hubert Selby Jr. Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ultima iesire spre brooklyn 7.99 lei *
Ultima iesire spre brooklyn 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Hubert Selby Jr.
Traducator (i): Adrian Buz
Numar de pagini: 256 pagini
ISBN: 978-973-689-373-5
Anul aparitiei: 2010
Descriere: „Acest roman va exploda ca un proiectil diabolic si va fi citit cu infrigurare si peste o suta de ani."
(Allen Ginsberg)

Romanul Ultima iesire spre Brooklyn este intr-adevar una dintre marile opere de fictiune despre labirintul underground al metropolei americane. El reprezinta, alaturi de romanele lui Jack Kerouac si William Burroughs, actul de nastere al unei noi literaturi. Ultima iesire spre Brooklyn a fost ecranizat in 1989 in regia lui Uli Edel, cu Jennifer Jason Leigh, Stephen Lang, Sam Rockwell si Stephen Baldwin in rolurile principale.

Suscitand reactii extreme inca de la aparitie, de la contestari furibunde la veneratie pura si neconditionata, Ultima iesire spre Brooklyn aduce pentru prima oara la lumina universul dezmostenitilor din metropolele Americii, o lume trezita din Marele Vis American la realitatea cruda si fara speranta. Din ea fac parte Tralala, prostituata care isi rateaza unica sansa la fericire, Harry, muncitorul ce descopera in timpul unei greve adevaruri de neconceput despre sine, Georgette, travestitul condamnat la iubiri sordide, Vinnie, batausul fara scrupule gasindu-si placerea numai in suferinta celorlalti. O carte de intensitate dostoievskiana, populata de efigiile unei umanitati pentru care alcoolul, drogurile si violenta sunt singurele solutii si perspective.


Carti similare cu Ultima iesire spre brooklyn

Serotonina

Serotonina

de Michel Houellebecq

mai mult
Cucamonga

Cucamonga

de Iulian Tanase

mai mult
Somnul vamesului-gradina icoanei

Somnul...

de Bujor Nedelcovici

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!