Torturati-l pe artist

scrisa de Joey Goebel

Torturati-l pe artist de Joey Goebel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Joey Goebel
Traducator (i): Irina Horea
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-973-689-132-8
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Joey Goebel e considerat in lumea literara noul Chuck Palahniuk, iar romanul lui Torturati-l pe artist a castigat Kentucky Literary Award (2004), a fost nominalizat la Dylan Thomas Prize (2006) si a fost tradus pana in prezent in peste cincisprezece tari.

"Am gasit un barbat care ne dadea speranta. I-am legat mainile si picioarele cu bucati de funii blonde si brunete. L-am torturat pe artist. L-am torturat bine. Si i-am vandut suferinta la Hollywood."
Intr-o America in pana de capodopere, desprinsa parca din filmele lui Tarantino, arta e o marfa pe taraba divertismentului. Salvarea vine din partea lui Vincent Spinetti, cel mai stralucitor elev al Academiei Noua Renastere, o pepiniera de talente care cultiva geniul in solul fertil al suferintei. Pentru a crea, tanarului i se orchestreaza cu cinism o intreaga simfonie a durerii (moartea celor dragi, dependenta de droguri, boala, depresia, pierderea iubirii), iar povestea vietii lui e adunata in paginile - profetice? - ale unui roman-avertisment: daca viitorul va arata intocmai ca lumea vazuta de Goebel?


Carti similare cu Torturati-l pe artist

Templul de aur

Templul de aur

de Yukio Mishima

mai mult
Povesti populare din basarabia

Povesti populare din...

de Grigore Botezatu

mai mult
Imblanzitorul apelor (editia a II-a)

Imblanzitorul apelor...

de Flavius Ardelean

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86