Torturati-l pe artist

scrisa de Joey Goebel

Torturati-l pe artist de Joey Goebel Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Joey Goebel
Traducator (i): Irina Horea
Numar de pagini: 336 pagini
ISBN: 978-973-689-132-8
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Joey Goebel e considerat in lumea literara noul Chuck Palahniuk, iar romanul lui Torturati-l pe artist a castigat Kentucky Literary Award (2004), a fost nominalizat la Dylan Thomas Prize (2006) si a fost tradus pana in prezent in peste cincisprezece tari.

"Am gasit un barbat care ne dadea speranta. I-am legat mainile si picioarele cu bucati de funii blonde si brunete. L-am torturat pe artist. L-am torturat bine. Si i-am vandut suferinta la Hollywood."
Intr-o America in pana de capodopere, desprinsa parca din filmele lui Tarantino, arta e o marfa pe taraba divertismentului. Salvarea vine din partea lui Vincent Spinetti, cel mai stralucitor elev al Academiei Noua Renastere, o pepiniera de talente care cultiva geniul in solul fertil al suferintei. Pentru a crea, tanarului i se orchestreaza cu cinism o intreaga simfonie a durerii (moartea celor dragi, dependenta de droguri, boala, depresia, pierderea iubirii), iar povestea vietii lui e adunata in paginile - profetice? - ale unui roman-avertisment: daca viitorul va arata intocmai ca lumea vazuta de Goebel?


Carti similare cu Torturati-l pe artist

Te voi rapi la noapte!

Te voi rapi la noapte!

de Stelian Turlea

mai mult
Pictorul fara glas

Pictorul fara glas

de Georgina Harding

mai mult
Violonista

Violonista

de Jessica Duchen

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

fata_verde
Recenzii: 0
Carti citite: 86