Orasul bantuit

scrisa de Stephen King

Orasul bantuit de Stephen King Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Orasul bantuit 48.99 lei *
Orasul bantuit 67.49 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Stephen King
Numar de pagini: 1200 pagini
ISBN: 978-606-579-447-4
Anul aparitiei: 2013
Descriere: Pennywise, clovnul in costum viu-colorat, ademeneste tinerii trecatori cu baloane, castane coapte si covrigei, cu miros de copilarie si cu minunate promisiuni. Dar cand isi scoate costumul, se transforma in paianjen. Sau in mumie... Respiratia-i este otravita, orbitele-i sunt hauri, iar mancarea sa preferata este tocana de copii. Singura arma care il poate dobori este prietenia. Personajele sunt vecinii dumneavoastra, oameni obisnuiti aidoma dumneavoastra. Iar cartea trebuie sa fie citita intr-o incapere bine luminata.


„In Orasul bantuit lumea copiilor se prelungeste intr-un imperiu al spaimei, in care putini vor avea norocul sa supravietuiasca infruntarii, caci raul absolut, «imparatul luminilor moarte», oroarea fara nume nu poate fi invinsa decat de iubire si prietenie. Un roman inspaimantator, desigur, o alta dimensiune a spaimei, dar si o poveste magnifica despre prietenie. King a scris o capodopera.“
- People Magazine


Carti similare cu Orasul bantuit

Umbra lui thot

Umbra lui thot

de Michael Peinkofer

mai mult
Casa de pe plaja

Casa de pe plaja

de James Patterson

mai mult
Sah la rege

Sah la rege

de George Arion

mai mult



Recenzii

crissis95 crissis95 pe 2018-06-27 07:26:08 Rating:

Un monstruleț de carte ce nu te va lăsa până nu termini de citit. Începutul este puțin anevoios până te acomodezi cu personajele și ce se întâmplă “în jur”. După circa primele 100 de pagini, veți intra cu adevărat în povestire și vă va face să nu mai lăsați cartea din mână. Se citește extrem de ușor și rapid.
Nu vă lăsați descurajați de numărul mare de pagini! Merită!
...

Citeste mai mult

Raven Raven pe 2012-05-11 09:59:16 Rating:

Vreau sa-mi anulez contul. De ce nu se poate? Vreau să-mi șterg recenziile. De ce nu se poate? Vi se pare normal? Pe orice altă platformă am fost, lucrul acesta era posibil. Nu văd de ce ar fi Serial Readers mai cu moț. V-am trimis mesaje dar nimeni nu mă bagă în seamă. Vreau sa-mi anulez contul. De ce nu se poate? Vreau să-mi șterg recenziile. De ce nu se poate? Vi se pare...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

www.taeheung-pipe.com pe 10.07.2023 07:01:52

What's up, after rеading tthis aaᴡesome article i
amm as well ԁeliuցhted to share my familiаrity hⅾre with
friends.


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Ioana.b
Recenzii: 5
Carti citite: 50

karla
Recenzii: 0
Carti citite: 29

Anda Alexandra Adam
Recenzii: 0
Carti citite: 94