Pana la lasarea serii

scrisa de Junnosuke Yoshiyuki

Pana la lasarea serii de Junnosuke Yoshiyuki Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Trei
Autor (i): Junnosuke Yoshiyuki
Traducator (i): Roman Pasca
Numar de pagini: 184 pagini
ISBN: 978-973-707-197-2
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Un barbat in varsta de 40 de ani, Sasa, si o tanara de 22 de ani, Sugiko: doi amanti care se intalnesc prin cafenele, restaurante si hoteluri clandestine. Rafinata si complexa, relatia lor erotica este marcata de o puternica interdictie: vrand sa-si pastreze virginitatea, tanara refuza penetrarea. Frustrat si excitat in acelasi timp, Sasa incepe sa o banuiasca pe Sugiko si sa caute tot felul de dovezi ale minciunii si inselatoriei. Ea se poarta ambiguu, devine din ce in ce mai enigmatica si de neinteles.

Un roman frumos si crud deopotriva, de un erotism sublim si puternic, care evita insa cu maiestrie pornografia.

„Erotic, captivant, trist." - Observer

„Extrem de profund, o adevarata revelatie." - Japan Times

„Demonstreaza o data pentru totdeauna ca literatura japoneza a devenit parte integranta a marii literaturi universale." - Oriental Economist

„Sasa a cuprins din nou in brate trupul de sub el. Si astazi avea sa se izbeasca de un zid de piatra. Nu avea sa i se permita intrarea din nici un unghi. Ajunsese chiar sa se intrebe daca nu cumva ea are vreun defect fizic.

Sasa s-a ridicat incet dintre coapsele lui Sugiko si, chiar inainte de a-si desprinde trupul cu totul, a plonjat din nou, adanc.

Atunci, impotrivirea a disparut, iar corpurile lor au ajuns, in modul cel mai natural cu putinta, in postura potrivita pentru sex.

Pret de cateva clipe, Sasa nu a inteles ce se intampla."
Yunnosuke Yoshiyuki


Carti similare cu Pana la lasarea serii
Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!