Manual de stil

scrisa de Dana Budeanu

Manual de stil de Dana Budeanu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Manual de stil 30 lei *
Manual de stil 34.93 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Dana Budeanu
Numar de pagini: 152 pagini
ISBN: 978-973-143-120-8
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Dana Budeanu s-a format ca stilist la Londra, locul unde se lanseaza trenduri, unde stilul personal conteaza cel mai mult si unde personalitatea vestimentara este mai puternica decat oriunde.

Manual de stil va invata cum sa purtati cele mai trasnite t-shirturi si piesele must have ale sezonului, cum sa combinati piesele vestimentare aparent fara nici o legatura intre ele, cum sa alegeti jeansii dar si ce tinute se potrivesc acestora, ce rochii trebuie sa aveti in garderoba si cum sa le accesorizati.

“Ati fi surprinsi sa vedeti cate pot face hainele potrivite pentru voi, pentru suflet, pentru cariera... Ati fi socati sa aflati cat de simplu e sa inveti sa ai stil si sa-l practici firesc, nu chinuit de imprejurari si rigori sociale. Dana nu te invita sa devii ceea ce nu esti, ci, dimpotriva, sa te transformi exact in ceea ce esti, lasand povestea despre tine la vedere...” Mihaela Radulescu


Carti similare cu Manual de stil

Mama care educă singură

Mama care educă singură

de Ileana Vasilescu

mai mult
Blink. Decizii bune in 2 secunde

Blink. Decizii bune in...

de Malcolm Gladwell

mai mult



Recenzii

Laura Laura pe 2011-06-08 15:55:01 Rating:

Toate, in copilarie citeati reviste si cele mai cautate rubrici erau cele de moda, stil, frumusete. Dana Budeanu ne ofera o carte cu stil, un manual, o Biblie, intr-un cuvant, o lectie de stil.

Sa nu credeti ca am citit cartea asta si imediat ce am aflat ce si cum stau lucrurile, am batutut in cuie reguli sau m-am apucat sa-mi arunc hainele care nu mai erau la moda.
...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comentarii

Laura pe 09.06.2011 09:34:48

Da, ai dreptate!Toate suntem frumoase in felul nostru. Toate avem capacitatea de a ne pune sau nu in evidenta sau nu frumusetea.

Nu cred ca am jignit pe nimeni cu acest punct de vedere.


o9iubire pe 08.06.2011 23:09:03

cred ca toate femeile au dreptul sa se numeasca frumoase, atata timp cat lucreaza spre a-si mentine aspectul interior si cel exterior !


Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147

ancadragomir
Recenzii: 0
Carti citite: 6