Ce hacuiala!

scrisa de Jonathan Coe

Ce hacuiala! de Jonathan Coe Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ce hacuiala! 7.99 lei *
Ce hacuiala! 25.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jonathan Coe
Traducator (i): Sanda Aronescu
Numar de pagini: 664 pagini
ISBN: 978-973-46-1004-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanul care l-a propulsat pe Jonathan Coe in topul celor mai importanti romancieri britanici este Ce hacuiala! (1994), pentru care a primit prestigioasele John Llewelyn Rhys Prize in Anglia si Le Prix du Meilleur Livre Etranger in Franta. Romanul este o satira plina de spirit atat la adresa politicii duse de Margaret Thatcher in anii '80, cat si a societatii de consum.

"Spre deosebire de romancierii duri ca Will Self, Coe inca se mai induioseaza si se infurie din pricina esecurilor Angliei. Nu este nici pe departe un cinic si, cu toate ca personajele romanului Ce hacuiala! destrama mai toate sperantele in viitorul Marii Britanii, cititorul stie ca idealismul ramane viu atata timp cat inca se scriu si se publica asemenea romane." (San Francisco Chronicle)

"Stilul luxuriant si sofisticat al lui Coe imprima romanului o bogatie aparte. Toate firele aparent disparate se imbina ingenios, alcatuind o analiza multistratificata a obsesiilor, derapajelor, lacomiei si nebuniei omenesti." (New Statesman & Society)

"Jonathan Coe este un scriitor complex, cu un talent deosebit pentru o forma de satira coroziva care nu anihileaza totusi umanitatea personajelor. Preocuparea sa majora este felul in care climatul politic influenteaza vietile oamenilor." (The Washington Post)


Carti similare cu Ce hacuiala!

Inca de pe atunci vulpea era vanatorul

Inca de pe atunci...

de Herta Muller

mai mult
Fata din nazareth

Fata din nazareth

de Petru Popescu

mai mult
Dansul cainilor

Dansul cainilor

de Mariana Bojan

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!