Ac/dc maximum rock&roll

scrisa de Murray Engleheart, Arnaud Durieux

Ac/dc maximum rock&roll de Murray Engleheart, Arnaud Durieux Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ac/dc maximum rock&roll 46.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Publica
Autor (i): Murray Engleheart, Arnaud Durieux
Traducator (i): Raluca Maria Dumitru, Constantin Dumitru-Palcus, Liviu Mateescu
Numar de pagini: 544 pagini
ISBN: 978-973-1931-35-7
Descriere: Totul despre cea mai mare trupa de rock din lume

Cu o suta cincizeci de milioane de albume in urma, Bon Scott aparea imbracat in scolarita, la Countdown, emisiunea muzicala a postului ABC – opusul perfect al lui Angus, in costumul lui de elev.

In cei treizeci de ani care-au trecut de-atunci, AC/DC si-a pus amprenta asupra a milioane de vieti, din Bruxelles pana la Brisbane si Bucuresti. Au avut un moment de cumpana după moartea lui Bon, in 1980, dar au reusit sa-si revina si sa cucereasca intreaga lume cu Brian Johnson si cu albumul Back in Black.

"Sunt de neoprit: AC/DC nu e o doar o trupa de rock, este emblema rockului. Incercati sa va imaginati lumea fara ei. O carte atat de fidela spiritului trupei, incat dupa ce-o citesti iti asurzesc urechile. Orice rocker care se respecta trebuie s-o citeasca." - PUBLISHERS WEEKLY

"Cea mai buna carte despre AC/DC." - CHRISTIE ELIEZER, BILLBOARD AUSTRALIA

"E ca un jurnal de calatorie, cu acel entuziasm care te face sa scrii pe prima hartie care-ti pica in mana, dar si un fel de interviu luat in culise si o biografie. Fotografiile din carte completeaza citatele, anecdotele si adevarurile din ea. MAX se inclină in fata lui Murray si Arnaud pentru felul cum au conceput acest omagiu pentru trupa care a marcat rockul." - MAX TV


Carti similare cu Ac/dc maximum rock&roll

Africa, dragostea mea

Africa, dragostea mea

de Corinne Hofmann

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!