Berlin noir ii. criminalul din umbra

scrisa de Philip Kerr

Berlin noir ii. criminalul din umbra de Philip Kerr Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Berlin noir ii. criminalul din umbra 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Philip Kerr
Numar de pagini: 392 pagini
ISBN: 978-973-46-0727-3
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Traducere din limba engleza si note de Mihaela Negrila Criminalul din umbra este cel de-al doilea volum din trilogia Berlin Noir, din care a aparut deja volumul Toporasi de martie. Titlul care incheie trilogia, Recviem german, este in curs de aparitie la Polirom. In Criminalul din umbra, cel de…#39;al doilea volum al trilogiei Berlin Noir, Bernhard Gunther, detectivul particular cinic, dur, inteligent, dar totodata onest si uman, ne atrage intr…#39;o lume intunecata, cea a Germaniei anului 1938, unde este plasata actiunea romanului. Cind credea ca nimic nu…#39;l mai poate sur­prinde, Bernie • care tocmai investigheaza cazul unei vaduve devenite victima a unui santajist misterios • este convins, mai de voie, mai de nevoie, sa intre din nou in politie, pentru a prinde un criminal in serie ale carui victime, ucise dupa un anumit ritual, sint adolescente ariene. Cele doua investigatii, pe parcursul carora Gunther intra in contact cu figuri istorice precum Himmler, Heydrich sau Arthur Nebe, ajung sa se supra­puna in mod neasteptat si il arunca in mijlocul unor masi­natiuni monstruoase puse la cale chiar de catre nazisti si impli­cind experimente psihiatrice si medicale. „Criminalul din umbra este o cursa alerta si captivanta prin meandrele unui labirint intunecat.” (The Independent)


Carti similare cu Berlin noir ii. criminalul din umbra

The year's best - Fantasy And Horror (vol.3)

The year's best -...

de Ellen Datlow

mai mult
Omul - pasare

Omul - pasare

de Mo Hayder

mai mult
Plangerea arcanelor

Plangerea arcanelor

de Thierry Carmens

mai multRecenzii

cassady cassady pe 2013-01-26 22:28:04 Rating:

Criminalul din umbra este al doilea volum dintr-o serie de trei carti care il au ca personaj principal pe detectivul Bernhard Gunther fost ofiter din politia germana dar scarbit de politizarea si implicarea hitlerismului in politie incat decide sa-si desfasoare activitatea in privat. De aceasta data Bernie este nevoit sa imbrace din nou haina de politist fiind santajat sa investigheze...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53

Monica Ramirez
Recenzii: 1
Carti citite: 25

cassady
Recenzii: 42
Carti citite: 105