Raportul hite. noul studiu hite despre sexualitatea feminina

scrisa de Shere Hite

Raportul hite. noul studiu hite despre sexualitatea feminina de Shere Hite Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Nemira
Autor (i): Shere Hite
Traducator (i): Dana Verescu, Roxana Melnicu, Raluca Dumitru
Numar de pagini: 704 pagini
ISBN: 978-973-143-210-6
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Raportul Hite. Noul studiu Hite despre sexualitatea feminina, lucrare semnata de tanara absolventa in sexologie clinica Shere Hite, a starnit furtuni imediat dupa aparitie, reusind sa demoleze, dintr-o singura miscare, unul dintre cele mai mari mituri ale sexualitatii feminine: acela ca femeile ar trebui sa aiba orgasm in timpul actului sexual.

Ideea ca ar fi ceva in neregula cu conceptiile traditionale despre sex, si nu cu femeile, a fost atat de radicala, incat Shere Hite a devenit celebra peste noapte. Rezultat in urma unei cercetari fara precedent in domeniu (mai mult de trei mii de femei au raspuns unui chestionar referitor la propria lor sexualitate), Raportul Hite a revolutionat total modul in care femeile isi privesc propriul corp.

Ideea directoare a studiului a fost o inovatie extraordinara: tot ceea ce se intampla in timpul actului sexual ridica problema egalitatii intre sexe.


Carti similare cu Raportul hite. noul studiu hite despre sexualitatea feminina

Vibrator

Vibrator

de Mari Akasaka

mai mult
Intermezzo. aurora

Intermezzo. aurora

de Marin Mincu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!