Arta de a trai colorat

scrisa de Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix

Arta de a trai colorat de Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arta de a trai colorat 37.73 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): Stafford Cliff, Gilles de Chabaneix
ISBN: 978-973-50-2060-6
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Aceasta carte absolut fascinanta vizual, cuprinzand peste 400 de ilustratii color, impartita in cinci capitole, recurge la ochiul format al lui Gilles de Chabaneix pentru a evidentia folosirea culorii nu numai in interioare, ci si in natura si in mediul citadin, in numeroase locuri si culturi.

Calatoria in lumea culorilor incepe cu o concentrare asupra formelor si texturilor monocrome, continuand cu nuantele de albastru care in combinatie cu albul creaza o senzatie care exprima intreaga cultura mediteraneeana. Apoi vin rosurile si rozurile in chip de culori ale luxului si traiului bun. Nuantele de galben si verde aduc in casa soarele si lumina naturala. In final, sarbatoarea vizuala se desavarseste cu un capitol care ilustreaza culorile provenite mai ales din materii naturale, transformand acest volum somptuos intr-un elogiu adus artei de a trai.


Carti similare cu Arta de a trai colorat

Picasso (romana)

Picasso (romana)

de , Ingo F. Walther

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!