Nesuferitele zile de luni

scrisa de Arnon Grunberg

Nesuferitele zile de luni de Arnon Grunberg Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Nesuferitele zile de luni 21.17 lei *
Nesuferitele zile de luni 29 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Arnon Grunberg
Traducator (i): Anda Dragomir
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-689-268-4
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Romanele lui Arnon Grunberg sunt traduse in douazeci si doua de limbi si in peste treizeci si cinci de tari. Nesuferitele zile de luni, primul sau roman, a fost distins cu Premiul Anton Wachter pentru cel mai bun debut in proza din spatiul de limba neerlandeza.

Cavalcada existentei tanarului Arnon incepe dupa ce renunta la liceu pentru o viata diurna petrecuta la slujbe plicticoase si una nocturna, marginala, pe strazile din Amsterdam, unde sexul e moneda de schimb. Ca sa-si omoare timpul, bate barurile si restaurantele hotelurilor la moda si pleaca fara sa-si plateasca nota, vrea sa incerce toate cocteilurile din lume, frecventeaza prostituate nu cu mult mai in varsta sau mai experimentate decat el. In periplul lui inocent si aparent fara tinta, se ascund tristetea si angoasele unui tanar caruia sensibilitatea exacerbata ii alimenteaza setea de aventura. Si, fiindca viata familiala ii este refuzata (traiul alaturi de un tata alcoolic si o mama care sparge farfurii la nervi are accente de umor neagru a la Woody Allen), Arnon incearca sa-si gaseasca fericirea suindu-se din mers in caruselul comediei umane si sperand intr-un final fericit.


Carti similare cu Nesuferitele zile de luni

A doua realitate

A doua realitate

de Violeta Balan

mai mult
Jurnalul unui adolescent timid

Jurnalul unui...

de Stephen Chbosky

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!