Metafizica tuburilor

scrisa de Amelie Nothomb

Metafizica tuburilor de Amelie Nothomb Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Metafizica tuburilor 14 lei *
Metafizica tuburilor 17.36 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Amelie Nothomb
Traducator (i): Giuliano Sfichi
Numar de pagini: 192 pagini
ISBN: 973-681-400-9
Anul aparitiei: 2004
Descriere: Dupa tragicomicul „Uimire si cutremur”, text ce consemneaza exorcizarea pasiunii pentru o Japonie mitica plasmuita la varsta copilariei, Amelie Nothomb isi introduce din nou cititorii in straniul ei univers autobiografic. „Metafizica tuburilor” isi plaseaza insa actiunea in primii ani de viata ai copilului Amelie, care nu se naste cu adevarat decat la doi ani si jumatate de la venirea pe lume. In tot acest timp, nevinovata fiinta duce o existenta pur vegetativa si este taxata de medici drept leguma clinica. La fel de intrigati de fenomen, dar cu mai multa delicatete, parintii ii spun „Planta“. Aparent simplu tub digestiv comunicand cu lumea exterioara prin mecanismele deglutitiei si excretiei, Amelie descopera gratie ciocolatei albe placerea si, prin ea, faptul ca are un eu interior si ca viata merita traita.


Carti similare cu Metafizica tuburilor

Vremea plecării

Vremea plecării

de Jodi Picoult

mai mult



Recenzii

stefanciobanu2004 stefanciobanu2004 pe 2013-09-12 12:10:32 Rating:

Metafizica tuburilor sau despre golul solid

Amélie Nothomb publică în anul 2000, Metafizica tuburilor, un roman autobiografic, care detaliază un an din copilăria ei, anul cel mai important, anul după care nu s-a mai întâmplat nimic, cum spune chiar autoarea în ultima frază. Este vorba de anul dintre vârsta de doi și trei ani, anul în care cuvintele pe care le pronunță sunt...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147

daniela
Recenzii: 0
Carti citite: 12

ale_xandra290
Recenzii: 3
Carti citite: 85