Arhitectura si proiect national. stilul national romanescArhitectura si proiect national. stilul national romanesc de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arhitectura si proiect national. stilul national romanesc 39.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Noi - Media Print
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-973-1805-60-3
Descriere: (versiune in limba romana)

Albumul este dedicat Stilului national in arhitrectura, stil creat in ultimele doua decenii ale secolului al XIX-lea de prima generatie de arhitecti diplomati ( Ion Mincu, Ion N. Socolescu, Alexandru Savulescu, George Sterian, si Ştefan Ciocirlan).

                Pana in acest moment, stilul national romanesc a fost abordat intr-un numar redus de lucrari, toate fiind destinate in mod exclusiv unui public avizat, iar cu exceptia cartii lui Carmen Popescu, Le Style National Roumain. Construire une nation a travers l’architecture, evolutia sa in perioada interbelica este mai degraba ignorata. De asemenea, nu exista nici un album de arhitectura care sa-i fi fost dedicat. Ceea ce propunem acum este un studiu de sinteza, deopotriva accesibil si consistent ca informatie, insotit de un bogat material ilustrativ, intr-o redactare si o prezentare grafica moderna, actualizata.


Carti similare cu Arhitectura si proiect national. stilul national romanesc

Acum nu e momentul

Acum nu e momentul

de Mihai Stanescu

mai mult
Jocurile zeilor. gotterspiele (editie bilingva)

Jocurile zeilor....

de Christian Haller

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!