Arhitectura si proiect national. stilul national romanescArhitectura si proiect national. stilul national romanesc de Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Arhitectura si proiect national. stilul national romanesc 39.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Noi - Media Print
Numar de pagini: 120 pagini
ISBN: 978-973-1805-60-3
Descriere: (versiune in limba romana)

Albumul este dedicat Stilului national in arhitrectura, stil creat in ultimele doua decenii ale secolului al XIX-lea de prima generatie de arhitecti diplomati ( Ion Mincu, Ion N. Socolescu, Alexandru Savulescu, George Sterian, si Ştefan Ciocirlan).

                Pana in acest moment, stilul national romanesc a fost abordat intr-un numar redus de lucrari, toate fiind destinate in mod exclusiv unui public avizat, iar cu exceptia cartii lui Carmen Popescu, Le Style National Roumain. Construire une nation a travers l’architecture, evolutia sa in perioada interbelica este mai degraba ignorata. De asemenea, nu exista nici un album de arhitectura care sa-i fi fost dedicat. Ceea ce propunem acum este un studiu de sinteza, deopotriva accesibil si consistent ca informatie, insotit de un bogat material ilustrativ, intr-o redactare si o prezentare grafica moderna, actualizata.


Carti similare cu Arhitectura si proiect national. stilul national romanesc

Psihologia imbatrinirii

Psihologia imbatrinirii

de Roger Fontaine

mai mult
Patima lui gericault

Patima lui gericault

de Denise Aime-Azam

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!