Adevarul care ucide

scrisa de , Lisa Unger

Adevarul care ucide de , Lisa Unger Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Adevarul care ucide 4.55 lei *
Adevarul care ucide 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): , Lisa Unger
Numar de pagini: 388 pagini
ISBN: 9789736892240
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Cum reactionezi cand ti se spune ca esti… altcineva? Ca viata ta este un spectacol atent regizat? Ca esti fiica unui criminal? Citind, ajungi sa te pui in pielea personajelor acestui captivant Bestseller New York Times, Literary Guild si Doubleday Book Club si sa traiesti in ritmul lor.

In "Minciuni periculoase", scriitoarea Ridley Jones incearca sa-si descifreze trecutul si abia scapa cu viata. Acum, mai prudenta, se multumeste cu o existenta banala. Dar trecutul nu vrea sa moara. Ridley e avertizata ca in fiecare dintre fotografiile pe care le-a facut in ultimul an apare silueta amenintatoare a unui barbat. Un necunoscut o supravegheaza. Cine? De ce? Evenimentele capata o turnura ireala: dupa ce a fost interogata de FBI, urmarita de asasini profesionisti si parasita de familie, Ridley se pomeneste intr-un hotel din Londra. Ranita. Nu stie cum a ajuns acolo. In locul ei, oricine s-ar duce la politie, dar ea nu are voie sa joace dupa reguli. Daca vrea sa afle odata pentru totdeauna adevarul, trebuie sa gaseasca fantoma din fotografii. Trebuie s-o infrunte.

"Ridley este femeia zilelor noastre: voluntara si dura cand nu mai are incotro. O lectura acaparatoare." (NEW YORK DAILY NEWS)

"Autoarea merita sa stea langa maestri ca Peter Straub si Peter Abrahams." (PUBLISHERS WEEKLY)

"O placere: personaje pline de viata, scene socante si un ritm care nu slabeste nici o clipa." (BOOKREPORTER.COM)

"Romanul porneste ca o masina de curse si nu incetineste deloc in timp ce eroina aduna piesele unui puzzle uimitor." (BOOKLIST)


Carti similare cu Adevarul care ucide

Anubis

Anubis

de Wolfgang Hohlbein

mai mult
Asediu

Asediu

de Brad Thor

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!