Cum sa ai intotdeauna dreptate

scrisa de Hannes Stein

Cum sa ai intotdeauna dreptate de Hannes Stein Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Cum sa ai intotdeauna dreptate 14.9 lei *
Cum sa ai intotdeauna dreptate 15.69 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Hannes Stein
Traducator (i): Mihai Moroiu
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-973-143-306-6
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Cartea pe care o tii in mana, draga cititorule si stimata cititoare, este cel dintai Ghid de conversatie care a ajuns pe piata – adica o lucrare in care se relateaza, dupa stiinta si credinta autorului, opiniile care pot fi adoptate despre oricare subiect de pe lume. Pentru a le descoperi mai usor, volumul este impartit in cinci mari sectiuni, corespunzand marilor domenii de interes ale speciei umane.

Structura cartii este simpla. Pe o pagina gasiti o parere, pe cea alaturata punctul de vedere opus: la pagina 41 sunt trecute toate argumentele in favoarea unui mod de viata vegetarian; la pagina 39 puteti citi o pledoarie la fel de vehementa pentru alimentatia cu carne.

Un al doilea exemplu: la pagina 43 cititi in ce fel Sean Connery va ramane pentru eternitate adevaratul interpret al lui James Bond. La pagina 45, in schimb, vor avea parte de multumire cei care il considera pe Roger Moore cel mai bun 007 al tuturor timpurilor.

Al treilea exemplu: la pagina 158 se discuta in ce fel incalzirea globala a climei, provocata de om, este un fapt stiintific demonstrat. La pagina 160 se argumenteaza convingator ca incalzirea globala a climei, provocata de om, nu este decat ipoteza necoapta a catorva fosile ecologiste ticnite.

Dar la ce bun? Si in acest caz putem avea doua pareri. Pe de o parte as dori sa va ofer o imagine de ansamblu asupra celor ce se petrec in lumea conversatiilor alese – dupa cum spuneam: asemanator cu programele de opera si de teatru ori cu ghidurile turistice, care aduc venituri atat de importante librariilor noastre. Mi se pare ca aparitia cartii umple un gol foarte vechi.


Carti similare cu Cum sa ai intotdeauna dreptate

Mateiu i. caragiale: receptarea operei

Mateiu i. caragiale:...

de Barbu Cioculescu

mai mult
Dublul. don juan

Dublul. don juan

de Otto Rank

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

cosminachucky
Recenzii: 0
Carti citite: 46