Amant cu voia sotului

scrisa de Gaëlle Guernalec-Levy

Amant cu voia sotului de Gaëlle Guernalec-Levy Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Amant cu voia sotului 15.4 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Trei
Autor (i): Gaëlle Guernalec-Levy
Traducator (i): Doru Mares
Numar de pagini: 144 pagini
ISBN: 978-973-707-234-4
Descriere: In seara in care iese cu sotul ei intr-un club esanjist, Claire se va intalni intamplator cu un fost coleg de liceu. Este prilejul de a pasi intr-o aventura mai putin conventionala cu barbatul viselor ei. Despre toti ceilalti baieti pe care i-a cunoscut atunci, la 16 ani, Claire are o amintire cat se poate de vaga. Pe el insa nu l-a putut uita, fiind prima ei tentatie senzuala, iubirea care, din punct de vedere erotic, nu s-a implinit niciodata. Jurnalul ei de atunci pastreaza consemnate fiecare clipa, fiecare privire, fiecare atingere. Ani de-a randul, amintirea i-a fost un refugiu, o fantasma prin care a evadat din ritmul cotidian. Reintalnirea de acum va da nastere unei povesti cu final surprinzator.

"Imi iubeam sotul, imi placea sa fac dragoste cu el, imi placeau cultura si umanismul lui, simtul autoironic, gustul pentru lecturi, blandetea lui, modul in care stia sa fie ca un tata auster si ludic in acelasi timp. Cu toate acestea, eram intinsa in patul acela, complet abandonata, frematand sub mangaierile unui alt barbat despre care nu stiam mai nimic, de care ma izbisem intr-o alta viata."

O carte despre obsesia iubirii, descrisa intr-un ton degajat si plin de farmec. O poveste despre adolescenta si entuziasmul ce caracterizeaza aceasta varsta, despre ambivalenta iubirii dintre adulti si despre festinul excesului erotic. Gaëlle Guernalec-Levy are 34 de ani si este jurnalista. Romanul de fata este in curs de aparitie in mai multe limbi.


Carti similare cu Amant cu voia sotului

Memoriile unui gigolo

Memoriile unui gigolo

de Amanda Astill

mai mult
Amant cu voia sotului

Amant cu voia sotului

de Gaëlle Guernalec-Levy

mai mult
Teama de zbor

Teama de zbor

de Erica Jong

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

laura_miinea
Recenzii: 0
Carti citite: 48

maria_catalina_lecu
Recenzii: 0
Carti citite: 27