Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

scrisa de Alan Alda

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata de Alan Alda Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Humanitas
Autor (i): Alan Alda
Traducator (i): Oana Barna
Numar de pagini: 272 pagini
ISBN: 978-973-50-2432-9
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Este unul dintre cei mai cunoscuti si iubiti actori americani: stea a Broadway-ului, nominalizat pentru Premiul Oscar si, timp de unsprezece ani, inimitabilul Hawkeye Pierce in serialul M*A*S*H – in cursul caruia a obtinut, caz unic, trei premii Emmy: pentru actorie, dramaturgie si regie. A castigat alt premiu Emmy pentru intrepretarea lui Arnold Vinick in Viata la Casa Alba (dar lista premiilor ce i s-au decernat nu se opreste aici). Pasionat de stiinta, a gazduit vreme indelungata serialul PBS Scientific American Frontiers. Si iata ca Alan Alda a scris o carte de memorii la fel de eleganta, de nostima si de emotionanta ca rolurile sale cele mai importante.

Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele este povestea momentelor-cheie din existenta lui, a evenimentelor care l-au construit pe Alan Alda cel de azi, incepand cu moartea cainelui iubit, continuand cu efortul de a simti compasiune pentru o mama imprevizibila, sfarsind cu acceptarea tatalui sau, Robert Alda, ca om si ca actor.

„O autobiografie antrenanta, temperata de o modestie si o profunzime rar intalnite la volumele de memorii ale celebritatilor.“ (Publishers Weekly)


Carti similare cu Sa nu-ti impaiezi niciodata cainele si alte lucruri pe care le-am invatat in viata

Cuba continua

Cuba continua

de Cosmin Bumbut, Elena Stancu

mai mult
Soseaua catelu 42

Soseaua catelu 42

de Alina Nedelea

mai mult
Jurnalul unui mag

Jurnalul unui mag

de Paulo Coelho

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

melless
Recenzii: 0
Carti citite: 109