Culoarea sangelui

scrisa de Marco Bettini

Culoarea sangelui de Marco Bettini Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Culoarea sangelui 4 lei *
Culoarea sangelui 19.24 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Marco Bettini
Numar de pagini: 384 pagini
ISBN: 978 973 103 572 7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Vanarea unui asasin greu de prins, o cursa contra cronometru in strafundurile unui oras care sta sa ia foc.

Romanul care exploreaza zonele cele mai intunecate ale constiintei umane.

Un tanar arab este gasit ucis, eviscerat, intr-o mina parasita. Trei oameni ancheteaza cazul, in competitie unul cu celalalt: capitanul de carabinieri Pietro Cau, seful Criminalisticii, Paolo Mormino, si ziaristul Marco Cambi.

Orasul este in pragul unei revolte rasiale, cand cazul se inchide prin arestarea unui tanar naziskin. Dar nici unul dintre cei trei barbati implicati in cercetari nu se opreste din cautarea mobilului crimei. Pentru a ajunge la solutia finala, cei trei trebuie sa coboare in subteranele orasului, printre rasisti fanatici, toxicomani, prostituate si vrajitori, si sa accepte sa descopere cat de mult i-a schimbat apropierea de rau.

Autorul se adanceste in zonele cele mai intunecate ale constiintei individuale si colective, creionand personaje care se misca intr-un paienjenis de crime, violenta si coruptie.


Carti similare cu Culoarea sangelui

Duma key

Duma key

de Stephen King

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!