Eu si kaminski

scrisa de Daniel Kehlmann

Eu si kaminski de Daniel Kehlmann Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Eu si kaminski 7.99 lei *
Eu si kaminski 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas Fiction
Autor (i): Daniel Kehlmann
Traducator (i): Corina Bernic
Numar de pagini: 320 pagini
ISBN: 978-973-689-316-2
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Romanele lui Daniel Kehlmann sunt publicate in peste patruzeci de tari. Eu si Kaminski va fi ecranizat de Wolfgang Becker, regizorul filmului Good Bye Lenin!, cu Daniel Brühl in rolul principal.

Un roman ca un road-movie, alert si plin de umor, despre lumea artei si a jurnalismului si o satira taioasa la adresa amandurora. Tanarul ziarist Sebastian Zöllner e convins ca a gasit calea spre celebritate: va scrie biografia lui Manuel Kaminski, un pictor octogenar care a ucenicit in preajma lui Matisse. Candva, panzele lui stranii le-a starnit curiozitatea contemporanilor: e geniu sau impostor? Inainte de a afla adevarul, Zöllner il rapeste pe batranul artist, iar aventura lor se precipita haotica, grotesca si plina de neprevazut, spre un final de un comic absurd.


Carti similare cu Eu si kaminski

Florile pierdute ale lui Alice Hart

Florile pierdute ale...

de Holly Ringland

mai mult
Nu pleca…

Nu pleca…

de Douglas Kennedy

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!