Papa trebuie sa moara

scrisa de Luis Miguel Rocha

Papa trebuie sa moara de Luis Miguel Rocha Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Papa trebuie sa moara 40 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Luis Miguel Rocha
ISBN: 978-973-733-389-6
Anul aparitiei: 2009
Descriere: In 1978, Papa Ioan Paul I, dupa ce-si asumase noul rol de Suveran Pontif cu o luna in urma, moare. Asta dupa ce-si facuse publice planurile de reforma a Casei Domnului. La putin timp de la moartea sa, Colegiul Cardinalilor il alege pe Cardinalul polonez Karol Jozef Wojtyla drept succesor la Scaunul Papal si, astfel, intra in scena Papa Ioan Paul al II-lea. In 1981 o tentativa de asasinare il raneste aproape mortal pe Papa, dar acesta supravietuieste. O alta tentativa, un an mai tarziu, esueaza pe deplin. In 2005, Papa Ioan Paul al II-lea moare.

La putin timp de la moartea sa, apar unele zvonuri cum ca cele doua tentative de asasinat nu au fost unele izolate, comise de niste persoane oarecare, ci ca parte a unei conspiratii a Vaticanului cu scopul de a evita reformele care urmau sa fie aduse bisericii. Moartea unui arhiepiscop din Arizona, un an mai tarziu, serveste drept declansator al unei cautari a adevarului pentru a afla cine a comandat cele doua tentative esuate de asasinat.


Carti similare cu Papa trebuie sa moara

Cheia labirintului

Cheia labirintului

de Howard Hendrix

mai mult
Ochiul lui nefertiti

Ochiul lui nefertiti

de Gerald Messadie

mai mult
Santajul

Santajul

de John Grisham

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri

Alte carti ale autorului

Asasinul papei

Asasinul papei


mai mult

Ultimul papa

Ultimul papa


mai mult


Poll

Votati cartea lunii!