Destinatia: creierul!

scrisa de Isaac Asimov

Destinatia: creierul! de Isaac Asimov Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Teora
Autor (i): Isaac Asimov
Descriere: Cu fenomenalul best-seller "Calatorie fantastica", roman aparut la Editura Teora in anul 1997, Isaac Asimov a purtat cititorii in prima calatorie in corpul omenesc. Electrizanta, uimitoare si remarcabil de realista, iata acum istoria celei de a doua misiuni palpitanta pentru a descoperi secretele spatiului interior: "Destinatia: creierul!"

"In inima Rusiei, savantul de renume mondial Piotr Sapirov zace in coma. In creierul lui se afla ascunsa cheia celui mai important salt stiintific din istoria omenirii. Un singur om poate spera sa localizeze acest secret: americanul Albert Jonas Morrison. Misiunea lui Morrison: sa fie miniaturizat la dimensiunea unei molecule impreuna cu o echipa formata din patru specialisti rusi, sa calatoreasca intr-un submarin special conceput spre creierul lui Sapirov si sa extraga secretele de acolo.
Morrison si tovarasii lui au la dispozitie numai douasprezece ore pentru a-si indeplini misiunea - in fata terorilor neasteptate si cu propriile lor vieti atarnand in balanta."


Carti similare cu Destinatia: creierul!

Casa de sticla - vampirii din morganville

Casa de sticla -...

de Rachel Caine

mai mult
Dansand pe marte si alte povestiri fantastice

Dansand pe marte si...

de Michael Haulica

mai mult
Vortex

Vortex

de Robert Charles Wilson

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!