Femeia de hartie

scrisa de Francoise Rey

Femeia de hartie de Francoise Rey Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Femeia de hartie 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Francoise Rey
Traducator (i): Diana Morarasu
Numar de pagini: 240 pagini
ISBN: 978-606-8134-42-0
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Niciodata o femeie nu a mers atat de departe in evocarea vietii sale erotice. Femeia de hartie este un roman libertin, o poveste a corpurilor, care se stinge in profunzimile inimii!

Dupa o aventura torida si fulgeratoare, o femeie ii scrie iubitului ei. „Cu inima tandra si cu pantecele pustiit”, ea rasfoieste albumul amintirilor si nebuniilor lor. Prin cuvintele adevarate ale impudorii, invita cititorul consternat sa o urmeze intr-o calatorie ritmata, pana la capatul senzualitatii…

Iar despre partenerul ei nu cunoastem nimic, doar doua culori: galbenul ochilor si verdele puloverului. Dar ii vom descoperi repede capriciile si fantasmele, carora ea se supune, lasandu-si propriul trup sa glasuiasca.


Carti similare cu Femeia de hartie

Cere-mi ce vrei sau lasă-mă-n pace! (volumul III)

Cere-mi ce vrei sau...

de Megan Maxwell

mai mult
Povestea lui O

Povestea lui O

de Pauline Reage

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!