Viata mortilor e in noi

scrisa de Lorette Nobécourt

Viata mortilor e in noi de Lorette Nobécourt Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Viata mortilor e in noi 7.06 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Lorette Nobécourt
Numar de pagini: 312 pagini
ISBN: 973-102-148-5
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Nortatem este eroul cartii. El vine din umbra si din lumina. Imi este atat de familiar, incat nici nu stiu cum a ajuns pana la mine. Mi se pare ca-l cunosc dintotdeauna. Cu el, am patruns dincolo de amintiri, am alergat spre alte istorii, alte tari, alte genuri, insotita - intotdeauna si peste tot - de aceeasi sete. Lorette NobécourtDupa sinuciderea prietenului sau din copilarie, Nortatem se retrage intr-o cabana din Vermont. Departe de lume, el fumeaza, bea, face plimbari si rascoleste amintiri. Cartea 7, o lucrare ebraica anonima, veritabil ghid spiritual, il ajuta in final sa se salveze. Existenta personajului pare contaminata de fiinte fantasmagorice, ivite din imaginatia sa, din paginile cartii sau din amintiri, irealul furisandu-se insidios in cotidian. Pentru a ajunge insa aici, trebuie sa parcurga etape necesare dintr-o veritabila calatorie initiatica, trecand printr-o lume populata de fantasme, de fiinte mistice si mitice.
La capatul unui drum interior zbuciumat, dupa experiente neasteptate si trairi dureroase, isi gaseste impacarea cu lumea si alinarea conflictelor intime. Un roman profund si puternic, tesut din fire subtile care leaga legenda de zilele banale ale vietii, intr-un decor straniu si nu intotdeauna prietenos.


Carti similare cu Viata mortilor e in noi

Oamenii de paie

Oamenii de paie

de Michael Marshall,

mai mult
Gargui

Gargui

de Andrew Davidson

mai mult
Prieten imaginar

Prieten imaginar

de Stephen Chbosky

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!