Yakuza moon

scrisa de Shoko Tendo

Yakuza moon de Shoko Tendo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Pandora-M
Autor (i): Shoko Tendo
Traducator (i): Alexandra Hansa
Numar de pagini: 232 pagini
ISBN: 978-973-88900-5-3
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Shoko Tendo – fiica unui sef yakuza – a crescut in Japonia anilor 70-80, ducand o viata incendiara care o plasa cel mai adesea dincolo de limita legii. Ca urmare a unui joc gresit, tatal lui Shoko da faliment si ajunge inglodat in datorii. Fiica lui aluneca pe calea deligventei juvenile, consuma peroxid si are un comportament agresiv. Face inchisoare. Dupa ce este eliberata, incepe sa-si administreze cel mai tare drog din Japonia, Shabu, o combinatie injectabila intre metamfetamine si heroina, cu efecte de exacerbare a sexualitatii. Se casatoreste in final, dar apoi divorteaza pentru a se dedica meseriei de dama de companie, un job destul de onorabil in Japonia si care aduce multi bani. Aceasta carte este o autobiografie si, prin autenticitatea ei, un fenomen cultural.


Carti similare cu Yakuza moon

Str. revolutiei nr. 89

Str. revolutiei nr. 89

de Dan Lungu, Lucian Dan Teodorovici

mai mult
Trenul M

Trenul M

de Patti Smith

mai mult



Recenzii

andres andres pe 2010-10-17 17:14:32 Rating:

Memoriile unei fiice de gangster.

De obicei imi este destul de usor sa scriu despre cartile pe care le citesc. Pot fi bune, pot fi mai putin bune, cuvintele imi vin. Cu Yakuza Moon se pare ca nu merge asa usor. Am inceput de saptamana trecuta sa lucrez la recenzia asta, insa de fiecare data cand ma apucam sa scriu, sfarseam prin a sterge tot… De ce? Poate pentru ca am realizat abia...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

andres
Recenzii: 74
Carti citite: 289

laura_miinea
Recenzii: 0
Carti citite: 48

alinuta
Recenzii: 0
Carti citite: 53