Alchimia dorintei

scrisa de Tarun Tejpal

Alchimia dorintei de Tarun Tejpal Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Alchimia dorintei 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Tarun Tejpal
Numar de pagini: 832 pagini
ISBN: 978-973-143-043-0
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Alchimia dorintei a primit Prix Millepages, 2005 si Prix des Lecteurs, 2007. Este o poveste despre pasiune, abandon, erotism halucinant – o poveste de iubire in doua acte, cu India contemporana si vechiul Paris ca toile de fond.

Uneori poreclit Chinchpokli – aluzie la cartierul viciilor din Bombay – naratorul este un scriitor care, de cincisprezece ani, traieste o poveste pasionala cu Fizz, pe care o cunoscut-o la Chardigarh, un oras universitar din nordul Indiei.

Insa, atunci cand mostenesc o casa la poalele muntilor Himalaya, gasesc intr-unul din peretii acesteia un cufar ce contine jurnalele intime ale lui Catherine, o americana exilata in India, a carei viata a fost o nesfarsita bacanala. Fascinat de confesiunile erotice ale acestei stranii amazoane, naratorul se indragosteste de fantoma diabolicei Catherine.

O dubla poveste pasionala care se tese intre doua fraze contradictorii, una dintre ele, în chip de uvertura: „Nu dragostea este cel mai puternic liant dintre doi oameni. Ci sexul.”

„Un roman suav ca o radacina de ghimbir.” Lire


Carti similare cu Alchimia dorintei

Enigma otiliei

Enigma otiliei

de George Calinescu

mai mult
Gargantua si Pantagruel

Gargantua si Pantagruel

de Francois Rabelais

mai mult
Fara ideal

Fara ideal

de Henryk Sienkiewicz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147