Alchimia dorintei

scrisa de Tarun Tejpal

Alchimia dorintei de Tarun Tejpal Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Alchimia dorintei 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Tarun Tejpal
Numar de pagini: 832 pagini
ISBN: 978-973-143-043-0
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Alchimia dorintei a primit Prix Millepages, 2005 si Prix des Lecteurs, 2007. Este o poveste despre pasiune, abandon, erotism halucinant – o poveste de iubire in doua acte, cu India contemporana si vechiul Paris ca toile de fond.

Uneori poreclit Chinchpokli – aluzie la cartierul viciilor din Bombay – naratorul este un scriitor care, de cincisprezece ani, traieste o poveste pasionala cu Fizz, pe care o cunoscut-o la Chardigarh, un oras universitar din nordul Indiei.

Insa, atunci cand mostenesc o casa la poalele muntilor Himalaya, gasesc intr-unul din peretii acesteia un cufar ce contine jurnalele intime ale lui Catherine, o americana exilata in India, a carei viata a fost o nesfarsita bacanala. Fascinat de confesiunile erotice ale acestei stranii amazoane, naratorul se indragosteste de fantoma diabolicei Catherine.

O dubla poveste pasionala care se tese intre doua fraze contradictorii, una dintre ele, în chip de uvertura: „Nu dragostea este cel mai puternic liant dintre doi oameni. Ci sexul.”

„Un roman suav ca o radacina de ghimbir.” Lire


Carti similare cu Alchimia dorintei

Teatru (rebreanu)

Teatru (rebreanu)

de Liviu Rebreanu

mai mult
Strania poveste a lui benjamin button si alte intamplari din epoca jazzului

Strania poveste a lui...

de Francis Scott Fitzgerald

mai mult
Proza

Proza

de Mihai Eminescu

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147