250 de curse alaturi de michael schumacher

scrisa de Nicolae Cosmescu

250 de curse alaturi de michael schumacher de Nicolae Cosmescu Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Paralela 45
Autor (i): Nicolae Cosmescu
Descriere: In ziua de azi, toti avem privilegiul de a urmari la televizor cel mai grandios foileton planetar, cel al curselor de Formula 1. Dar imaginile disputelor care le-au generat, cu bucuriile si dramele lor, sunt acum departe de noi. Ratacesc prin spatiul galactic. Asa a aparut ideea acestui remember. Geneza acestei carti.
250 de Mari Premii pline de parfum de competitie. O perioada jalonata de debutul si retragerea unuia dintre cei mai mari piloti de Formula 1 ai tuturor timpurilor. Cu siguranta cel mai titrat, cel mai incarcat de glorie:Michael Schumacher. Intre Spa, de acum 16 ani, si Interlagos, azi, alaturi de Schumi. O incursiune in timp si spatiu, la 250km/h.
O carte nu doar pentru pasionatii formulei-regina.


Carti similare cu 250 de curse alaturi de michael schumacher

250 de curse alaturi de michael schumacher

250 de curse alaturi...

de Nicolae Cosmescu

mai mult
Nadia

Nadia

de Ioan Chirila

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!