Ereditate si variabilitate, volumul 1

scrisa de Steofil Creanga, Marius Cirlan

Ereditate si variabilitate, volumul 1 de Steofil Creanga, Marius Cirlan Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Alfa
Autor (i): Steofil Creanga, Marius Cirlan
ISBN: 9738278805
Descriere: Existenta si manifestarea vietii este conditionata de posibilitatea unor macromolecule organice, denumite acizi nucleici de a inregistra informatia genetica. Caracteristica esentiala a organismelor vii de tip acelular sau celular, este existenta unui program genetic, codificat intr-un numar variabil de unitati fundamentale denumite nucleotide, care se grupeaza intr-un numar variabil de unitati functionale denumite gene. in aceste gene este codificata biochimic informatia genetica necesara realizarii caracterelor anatomo-morfologice, fiziologice si biochimice ale tuturor formelor de viata.Lucrarea se adreseaza studentilor din invatamantul de specialitate, cercetatorilor si specialistilor din domeniul cresterii si ameliorarii animalelor, precum si celor interesati de evolutia fenomenului genetic.


Carti similare cu Ereditate si variabilitate, volumul 1

Dieta south beach. un plan simplu si placut, conceput de un medic, pentru a reusi sa slabiti rapid si sanatos (veti scapa de burta)

Dieta south beach. un...

de Arthur Agatston

mai mult
Homeopatia

Homeopatia

de Mariela Angel, Clara Zapata

mai mult
Sa intelegem sarcina

Sa intelegem sarcina

de Norman C. Smith

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!