Combinarea alimentelor si digestia. 101 modalitati prin care sa-ti imbunatatesti digestia

scrisa de Steve Meyerowitz

Combinarea alimentelor si digestia. 101 modalitati prin care sa-ti imbunatatesti digestia de Steve Meyerowitz Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Combinarea alimentelor si digestia. 101 modalitati prin care sa-ti imbunatatesti digestia 32 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Benefica
Autor (i): Steve Meyerowitz
ISBN: 9789738880481
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Stomacul dumneavoastra nu e compost, ci e o gradina. Tratati-l, asadar, ca atare!” Steve Meyerowitz

Digestia ta te energizeaza si te hraneste? Sau ai o digestie si o eliminare care iti provoaca stres, te devitalizeaza si iti scurteaza viata? Aceasta carte ghid te indruma pas cu pas prin procesul care te ajuta sa scapi de indigestie si sa-ti hranesti mai bine organismul cu alimentele pe care le consumi. Intreg scenariul vietii noastre se reflecta in eficienta stomacului nostru. Digestia nu reprezinta doar ingerarea si eliminarea mancarii. Ea consta in absorbtia si asimilarea nutrientilor pentru a crea si a repara celulele si in hranirea corpului „ca intreg”.

Dieta noastra moderna, cu toate alimentele procesate, gatite, conservate, preparate la microunde si cu toate ingredientele artificiale pe care le contine necesita un regim alimentar pe care vietile noastre sedentare cu greu il pot duce la indeplinire. Flatulenta nu este singura consecinta. Noi platim pentru indigestia noastra sacrificand ceva din acuitatea mentala, din imunitate, din energie si din longevitate. Fiecare stres provocat sistemului digestiv si excretor ne secatuieste nivelul energetic zilnic si constituie o amenintare pe termen lung pentru sanatatea noastra. Prin insusirea catorva concepte simple si prin eliminarea proastelor obiceiuri, ne putem imbunatati eficienta digestiva si putem culege roadele unei energii crescute si a unei sanatati robuste.

Conform naturalistului american Peter D’Adamo, in grupele sanguine sunt codate abilitatile noastre de adaptare la mediul inconjurator, in special cele ale sistemului digestiv si ale celui imunitar. Cunoasterea celor patru grupe sanguine permite alcatuirea unui program de viata optim, prin constientizarea punctelor tari si a vulnerabilitatilor in fata anumitor boli, prin alegerea corecta a alimentelor potrivite sau a celor de evitat, prin comportamente capabile sa asigure cea mai buna reactie personala impotriva stresului si de incetinire a procesului de imbatranire.


Carti similare cu Combinarea alimentelor si digestia. 101 modalitati prin care sa-ti imbunatatesti digestia

Leptospiroza umana - o infectie grava care se aseamana cu multe afectiuni

Leptospiroza umana - o...

de Nicoleta Andreescu

mai mult
Cum sa respecti cu strictete un regim

Cum sa respecti cu...

de Deborah Steinberg, Dr. Windy Dryden

mai mult
10 plante esentiale

10 plante esentiale

de Lalitha Thomas,

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!