Dieta montignac pentru femei

scrisa de Michel Montignac

Dieta montignac pentru femei de Michel Montignac Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Dieta montignac pentru femei 13.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Litera
Autor (i): Michel Montignac
ISBN: 9789736756375
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Gratie dietei sale de succes, Michel Montignac s-a impus ca initiator al unei noi abordari in domeniul regimurilor de slabit: pentru a scapa de kilogramele nedorite, nu trebuie sa ne supunem organismul unor cure drastice si deloc eficiente à la longue, ci sa ne reconsideram in mod fundamental obiceiurile alimentare.

Lucrarea de fata se adreseaza indeosebi femeilor, care sunt, de ce sa nu o recunoastem, si cele mai preocupate de aspectul lor fizic. Astfel, cele doua faze ale regimului Montignac (Faza I, centrata pe pierderea intensiva a kilogramelor in plus, si Faza a II-a, de mentinere a greutatii) sunt adaptate in functie de categoria de varsta a femeii, de la adolescenta, trecand prin perioada de maternitate, menopauza si pana la varsta a treia, deoarece nevoile nutritive ale organismului se schimba  dramatic de la o etapa existentiala la alta. Scopul metodei Montignac nu se limiteaza insa la simpla scadere in greutate, ci ia in considerare si aspectul deosebit de important al prevenirii anumitor probleme de sanatate: boli cardiace, gastrice, endocrine, carentele de vitamine si minerale, afectiuni psihice din categoria tulburarilor alimentare (anorexia si bulimia) etc.

Adaptata perfect nevoilor nutritive ale organismului feminin, lucrarea de fata este insa centrata pe acelasi principiu fundamental care a facut din dieta Montignac unul dintre cele mai renumite si eficiente regimuri de slabit, si anume ca nu ne ingrasam pentru ca mancam mult, ci pentru ca facem alegeri alimentare gresite.


Carti similare cu Dieta montignac pentru femei

Dieta corporatistului

Dieta corporatistului

de Roberta Camelia Roșca

mai mult
Anticancer

Anticancer

de David Servan-schreiber

mai mult
10 pasi pentru a fi mereu frumoasa - ghid practic pentru revitalizare

10 pasi pentru a fi...

de Leslie Kenton

mai mult



Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!