Papusa adormita

scrisa de Jeffery Deaver

Papusa adormita de Jeffery Deaver Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Papusa adormita 46.19 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Jeffery Deaver
ISBN: 9789731038995
Anul aparitiei: 2009
Descriere:    Deaver revine cu un nou thriller psihologic complex despre un ucigas psihopat scapat dintr-o inchisoare de maxima securitate din California si despre aventura misterioasa si sinistra in care porneste odata ce se vede liber. Kathryn Dance, agentul special care si-a facut debutul in "LUNA RECE" este eroina principala din "Papusa Adormita" .....

Public tintã:
-  fanii cãrtilor scrise de Tess Gerritsen, Craig Russell, John Connolly; -  amatori de thrillere care pun accent pe analiza psihologicã a personajelor.
Argumente cheie pentru vanzãri:
- unul dintre cei mai apreciati autori de thrillere poliåiste in intreaga lume este acum publicat si inRomania;- Deaver reuseste sã isi tinã cititorii in suspans cu rãsturnãri abrupte de situatie si prezentãri realiste ale unor anchete criminalistice;- cãrti traduse in 35 de limbi, in 150 de åãri, distinse cu numeroase premii.


Carti similare cu Papusa adormita

Fata și noaptea

Fata și noaptea

de Guillaume Musso

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!