Jocul serios

scrisa de , Hjalmar Soderberg

Jocul serios de , Hjalmar Soderberg Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jocul serios 5 lei *
Jocul serios 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): , Hjalmar Soderberg
ISBN: 978-973-50-1916-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Sunteti in cautarea unui veritabil roman de dragoste ? Atunci nu poate trece neobservat unul dintre cele mai importante romane de gen din literatura suedeza.

O poveste seducatoare ce ne invaluie discret in jocurile arzatoare ale indragostitilor si ne poarta prin atmosfera boema si indepartata a Stockholmului de sfarsit de secol XIX.

Doi tineri, la dragostea carora suntem ademeniti sa participam, sunt prinsi pe nebanuite in seriosul joc al dragostei. Un joc in care risca sa se piarda doar pentru a se regasi, in care tensiunea e mereu sporita de aparitia unui al treilea si in care rolurile se pot schimba pe neasteptate.

Asteptarea este gandul care deschide si mentine intriga intregii povesti: "…Nu suport sa stiu ca sta cineva si m-asteapta…".

Observatia criticului : Stim, de la Johan Huizinga, ca, spre deosebire de joaca, orice joc e serios. Cu atat mai mult al dragostei.


Carti similare cu Jocul serios

Șapte scrisori

Șapte scrisori

de J.P. Monninger

mai mult
Alchimistul

Alchimistul

de Paulo Coelho

mai mult
Imparatul alchimistilor. rudolf al ii-lea de habsburg

Imparatul...

de Jacqueline Dauxois

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!