Jocul serios

scrisa de , Hjalmar Soderberg

Jocul serios de , Hjalmar Soderberg Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Jocul serios 5 lei *
Jocul serios 5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Humanitas
Autor (i): , Hjalmar Soderberg
ISBN: 978-973-50-1916-7
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Sunteti in cautarea unui veritabil roman de dragoste ? Atunci nu poate trece neobservat unul dintre cele mai importante romane de gen din literatura suedeza.

O poveste seducatoare ce ne invaluie discret in jocurile arzatoare ale indragostitilor si ne poarta prin atmosfera boema si indepartata a Stockholmului de sfarsit de secol XIX.

Doi tineri, la dragostea carora suntem ademeniti sa participam, sunt prinsi pe nebanuite in seriosul joc al dragostei. Un joc in care risca sa se piarda doar pentru a se regasi, in care tensiunea e mereu sporita de aparitia unui al treilea si in care rolurile se pot schimba pe neasteptate.

Asteptarea este gandul care deschide si mentine intriga intregii povesti: "…Nu suport sa stiu ca sta cineva si m-asteapta…".

Observatia criticului : Stim, de la Johan Huizinga, ca, spre deosebire de joaca, orice joc e serios. Cu atat mai mult al dragostei.


Carti similare cu Jocul serios

Sotia calatorului in timp

Sotia calatorului in timp

de Audrey Niffenegger

mai mult
Aproape de cer

Aproape de cer

de Judith McNaught

mai mult
Matase frantuzeasca

Matase frantuzeasca

de Sandra Brown

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!