Toata lumea pierde

scrisa de Jane Asher

Toata lumea pierde de Jane Asher Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Toata lumea pierde 8.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Jane Asher
Traducator (i): Catalina Necula
Numar de pagini: 376 pagini
ISBN: 978-973-46-1052-5
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Toata lumea pierde (2002) prezinta tragedia unui cuplu, Judy si Charlie • doi oameni inteligenti, cultivati, casatoriti de peste douazeci de ani si avind doi copii adolescenti •, care se confrunta cu o criza conjugala ce le aduce familia in pragul destramarii. Charlie, aflat la virsta de mijloc, se indragosteste din senin de Stacey, o casiera supraponderala de la supermarketul din colt. Este o dragoste ciudata, aproape patologic de puternica, atragind dupa sine consecinte imprevizibile, de o gravitate extrema, chiar la limita verosimilului. Insa stilul autoarei este de o precizie psihologica remarcabila, astfel incit drama personajelor, dificultatile lor, obsesiile si deciziile inexplicabile pe care ajung sa le ia par desprinse din viata.


Carti similare cu Toata lumea pierde

Eden pass

Eden pass

de Sandra Brown

mai mult
Dinastia

Dinastia

de Eillen Lottman

mai multRecenzii

cornelia.popa cornelia.popa pe 2015-10-06 10:42:03 Rating:

E vorba despre aparenţele înşelătoare. Nimic nu e ceea ce pare, orice are o latură ascunsă pe care nu toţi o pot desluşi. E vorba despre încredere, uneori ne încredem în cine nu trebuie şi ajungem să fim răniţi.

Cartea începe cu o familie obişnuită, cu mese luate împreună, cu glumele şi replicile comune ale membrilor familiei, cu relaţiile normale dintre aceştia: mama (Judy)...

Citeste mai mult

Laura Laura pe 2012-06-30 21:41:13 Rating:

Am terminat Toata Lumea Pierde, Jane Asher!

Cartea prezinta povestea sotilor Charlie si July, care au doi copii, pe Sally si pe Ben.

Desi casatoriti de zeci de ani, relatia dintre ei doi este monotona, nici macar nu se certau in fiecare zi. Nimic nu parea sa ameninte cu destramarea familiei, nimic nu arata ca va urma druncinarea din temelii a familiei.

Totusi,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!
Membrii care au citit cartea

Laura
Recenzii: 42
Carti citite: 147

cornelia.popa
Recenzii: 129
Carti citite: 135

maria_catalina_lecu
Recenzii: 0
Carti citite: 27