Secretele clubului de sushi

scrisa de Christy Yorke

Secretele clubului de sushi de Christy Yorke Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Secretele clubului de sushi 9.98 lei *
Secretele clubului de sushi 25.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Polirom
Autor (i): Christy Yorke
Traducator (i): Ines Hristea
ISBN: 978-973-46-1362-5
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Secretele clubului de sushi a aparut in 2005 si este povestea a patru prietene in aparenta nedespartite. Ani de-a rindul, Jina, Irene, Mary si Alice si-au impartasit cele mai intime taine in jurul unei portii de sushi. Dar cum poti avea incredere ca secretele acestea vor fi in siguranta, cind una dintre prietenele tale este scriitoare? In momentul in care romanul scris de Alice apare pe piata si devine imediat bestseller, cele trei amice ale ei (o fosta actrita de telenovele, o vaduva nemingiiata si o virgina de patruzeci de ani) constata cu groaza ca au devenit fara voie... personaje. Alice incearca sa le explice ca nu a avut intentii rele, dar totul e in zadar, caci cartea ei ameninta sa le dea tuturor viata peste cap. Incercind sa se reconcilieze, cele patru protagoniste se lanseaza intr-o aventura care le va pune la incercare talentele, calitatile si limitele, iar viata reala se va dovedi in cele din urma mult mai bogata in surprize decit fictiunea.

„Un roman impresionant, de un lirism profund.” (Kirkus Reviews)    

„Lucrul cel mai important atunci cind scrii literatura este sa infatisezi niste adevaruri intr-un mod convingator si memorabil. Dar, pentru a fi convingator si memorabil, adevarul acela trebuie integrat in universul romanului, astfel incit ceea ce percep cititorii sa fie o structura organica, nu un amalgam de amanunte disparate.” (Christy Yorke)


Carti similare cu Secretele clubului de sushi

Burlacul

Burlacul

de Carly Phillips

mai mult
Femeia sfasiata

Femeia sfasiata

de Simone de Beauvoir

mai mult
Prima iubire

Prima iubire

de Francine Prose

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!