Lacrimile asasinului

scrisa de Anne - Laure Bondoux

Lacrimile asasinului de Anne - Laure Bondoux Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Lacrimile asasinului 19.5 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Dacia
Autor (i): Anne - Laure Bondoux
Numar de pagini: 131 pagini
ISBN: 978-973-35-2157-0
Anul aparitiei: 2007
Descriere: Aici, nimeni nu intra din intamplare. Caci aici era capatul lumii, acest sud de Chile care face dantela in apele reci ale Pacificului.
Pe acest pamant, totul era atat de dur, atat de dezolant, tratat cu atata asprime de vant incat si pietrele pareau sa sufere. Totusi, chiar inainte de desert si mare, o cladire ingusta cu peretii cenusii tasnea din pamant: ferma Poloverdo-ilor.
Calatorii care ajungeau pana acolo se mirau sa gaseasca o locuinta. Coborau drumul si bateau la usa pentru a cere gazduire pentru o noapte.
Cel mai adesea era vorba de un om de stiinta, un geolog cu a sa cutie de scoici; sau de un astronom in cautarea unei nopti negre. Uneori, era un poet. Din timp in timp, un negustor se aventura in recunoastere.
Prin raritatea sa, fiecare vizita capata alura unui eveniment. Femeia Poloverdo, cu mainile tremurande, servea de baut cu un ulcior ciobit. Barbatul, el, se silea sa spuna doua cuvinte in limba straina, pentru a nu parea prea taranoi. Dar era tot un badaran, si femeia varsa vinul pe langa pahar, si vantul sufla prin toate ferestrele slab inchise incat credeai ca auzi lupii urland.


Carti similare cu Lacrimile asasinului

Puterea iubirii

Puterea iubirii

de Tim LaHaye

mai mult
Elefantul a disparut

Elefantul a disparut

de Haruki Murakami

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!