Secretul lui barney

scrisa de Josephine Cox

Secretul lui barney de Josephine Cox Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Secretul lui barney 23.92 lei *
Secretul lui barney 29.9 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Orizonturi
Autor (i): Josephine Cox
Numar de pagini: 384 pagini
Anul aparitiei: 2009
Descriere: in unele cãlãtorii esti atat de singur…

Trei oameni care nu se cunosc intre ei ajung din intamplare in acelasi loc.Aceastã intalnire le va schimba vieþile pentru totdeauna.Ben Morris simte o neliniºte cand face cunostintã cu Lucy Baker si cu fiica ei Mary.Vizitele prea dese la cimitirul din localitate il contrariazã pe Ben.

Cand merge acasã la Lucy, Ben descoperã cã vechea ei locuinþã ascunde multe secrete din trecut. Bãnuiala lui Ben cã Lucy stie lucruri cu totul extraordinare se dovedeste adevaratã cand aceasta ii spune o poveste despre doi tineri legati printr-o mare iubire, dar si printr-un sacrificiu pe mãsurã.Lucy face dezvãluiri despre Barney Davidson si familia acestuia. Ea insãsi joacã un rol in povestea evenimentelor tragice prin care se risipesc vrãji de demult, dar care exercitã incã o puternicã influentã asupra prezentului...

Cartea scrisã de Josephine Cox imbinã trecutul cu prezentul, fiind deopotrivã un roman vesel si dramatic, dar in egalã mãsurã tragic. Cu o acþiune ce se desfãsoarã in epoci sau pe continente diferite, aceastã poveste vã va rãmane mereu aproape.


Carti similare cu Secretul lui barney

De-a v-ati ascunselea

De-a v-ati ascunselea

de James Patterson

mai mult
Umbra lui poe

Umbra lui poe

de Matthew Pearl

mai mult
Drood

Drood

de Dan Simmons

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!