Prietenul nevazut

scrisa de Cecelia Ahern

Prietenul nevazut de Cecelia Ahern Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Prietenul nevazut 23.02 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: ALL
Autor (i): Cecelia Ahern
Anul aparitiei: 2008
Descriere: In Orasul Inimilor, o femeie isi pastreaza inima ferecata.

Toate lucrurile din viata lui Elizabeth Egan au locul lor, de la ceasca de cafea din bucataria sa sclipitoare pana la borcanele de vopsea din firma ei de decoratiuni interioare. Ordinea si precizia ii tin viata sub control, departe de durerea si suferinta care au ranit-o in trecut. Singurul nor de pe cer e sora ei, Saoirse. O vijelie cu parul rosu, lasand in urma ramasite pe care Elizabeth se straduieste sa le adune, inclusiv fiul ei Luke, in varsta de sase ani. Fiind o mama fara voia ei, in acelasi timp incercand sa-si duca afacerea pe drumul cel bun are tot timpul ocupat, ceea ce nu-i lasa loc pentru a gresi sau a se distra. Pana cand, intr-o buna zi, un strain intra pe neasteptate in vietile lor. Ivan e un tip fara griji, spontan, mereu in cautarea aventurii, tot ce nu e Elizabeth. Dar Elizabeth nu stie mai nimic despre Ivan, cine este si daca e asa cum pare sau daca relatia lor care inmugureste are un viitor ... Plina de caldura si duiosie, marca inconfundabila a Ceceliei Ahern, Prietenul Nevazut e o poveste de suflet, in care a fost picurat un strop de magie.

"Iti va atinge corzile sufletului". Glamour
"Un tablou cald si captivant al iubirii si prieteniei". Company

Inainte de a-si incepe cariera de scriitoare, Cecelia Ahern a absolvit Facultatea de Jurnalism si Media. Primul ei roman, P.S. Te iubesc a fost unul dintre cele mai bine cotate romane de debut ale anului 2004 si a ocupat pozitii fruntase in topurile celor mai bine vandute titluri, la fel ca si al doilea roman al ei, Suflete pereche.


Carti similare cu Prietenul nevazut

Doamna furata

Doamna furata

de Nora Roberts

mai mult
Draga John

Draga John

de Nicholas Sparks

mai mult
Dom casmurro

Dom casmurro

de Joaquim Maria Machado De Assis

mai mult



Recenzii

Sory_Luciano Sory_Luciano pe 2012-12-27 14:58:23 Rating:

Cu Prietenul nevăzut am încheiat de lecturat cărțile traduse până acum în limba română, ale scriitoarei irlandeze, Cecelia Ahern.
Cecelia Ahern are un mod aparte în care știe adauge puțină magie la fiecare roman, astfel încât cele mai frumoase povești de iubire să aibă loc. Nici de această dată nu se dezminte și ne aduce în prim plan două personaje uluitoare.
Povestea începe cu Ivan,...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Sory_Luciano
Recenzii: 11
Carti citite: 207