Semne bune

scrisa de Neil Gaiman, Terry Pratchett

Semne bune de Neil Gaiman, Terry Pratchett Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Semne bune 10 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Tritonic
Autor (i): Neil Gaiman, Terry Pratchett
Numar de pagini: 298 pagini
ISBN: 978-973-733-221-9
Anul aparitiei: 2008
Descriere: Semne bune, romanul scris in colaborare de Terry Prachett si Neil Gaiman, este o cvasi-parodie a filmului The Omen (1976). Romanul ne plaseaza in contextul apropierii Apocalipsei. Judecata Finala este iminenta. Omenirea are zilele numarate… Acestea nu pot fi decat vesti proaste atat pentru ingerul Aziraphale (ingerul din Gradina Edenului), cat si pentru demonul Crowley (sarpele ce a ademenit-o pe Eva), respectiv reprezentantii lui Dumnezeu si al lui Satana pe Pamant. Cele doua personaje se acomodasera cu viata linistita, confortabila, umana pe care o duceau pe Pamant, devenind chiar foarte buni prieteni. Decid impreuna sa il supravegheze pe micutul antihrist, in incercarea de a impiedica implinirea profetiei Apocalipsei. Povestea se complica, propunand intrigi neasteptate, in jurul presupusului antihrist. Presarat cu momente amuzante, romanul devine din ce in ce mai interesant, oferind o perspectiva mai mult decat atractiva asupra genului horror. Toate acestea, alaturi de stilul celor doi autori, fac din lecturarea acestei carti o experienta proaspata, inedita.


Carti similare cu Semne bune

Venit pe lume

Venit pe lume

de Margaret Mazzantini

mai mult
Ultimii martori

Ultimii martori

de Svetlana Aleksievici

mai mult
Urmatoarea poveste

Urmatoarea poveste

de Cees Nooteboom

mai mult



Recenzii

Raven Raven pe 2012-05-11 11:10:44 Rating:

Vreau sa-mi anulez contul. De ce nu se poate? Vreau să-mi șterg recenziile. De ce nu se poate? Vi se pare normal? Pe orice altă platformă am fost, lucrul acesta era posibil. Nu văd de ce ar fi Serial Readers mai cu moț. V-am trimis mesaje dar nimeni nu mă bagă în seamă. Vreau sa-mi anulez contul. De ce nu se poate? Vreau să-mi șterg recenziile. De ce nu se poate? Vi se pare...

Citeste mai mult

Scrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
















Taguri


Poll

Votati cartea lunii!




Membrii care au citit cartea

Raven
Recenzii: 12
Carti citite: 147

Kadia
Recenzii: 2
Carti citite: 10