Juan fara de tara

scrisa de Juan Goytisolo

Juan fara de tara de Juan Goytisolo Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Juan fara de tara 7.7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Corint
Autor (i): Juan Goytisolo
Traducator (i): Ariadna Gradinaru
Anul aparitiei: 2008
Descriere: "Dupa romanul Carte de identitate, viziunea critica a lui Juan Goytisolo se radicalizeaza progresiv, impunandu-i trecerea de la tehnica realismului traditional la antirealismul acelui moment innoitor si autonom al prozei din deceniul al saptelea, marcat de Beckett, de Borges, de Calvino.

Irealitatea imediata a lui Blecher umple intreg spatiul noului roman antiroman cu halucinantul prezent etern al mitului si deopotriva (ba chiar indeosebi) al demitizarii nihiliste.

Juan fara de tara devine implicit o analiza spectrala a procesului de restructurare a datelor realului intr-un plan fictional, incarcat de intreg zbuciumul omului modern in cautarea unei identitati incerte si fisurate, dar nu mai putin (in ciuda tagadei) infiorate de nostalgia unitatii pierdute." Andrei Ionescu


Carti similare cu Juan fara de tara

Testamentul francez

Testamentul francez

de Andrei Makine

mai mult
Nimicul

Nimicul

de Hanif Kureishi

mai mult
Noi avem aripi

Noi avem aripi

de Bruno Ferrero

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!