Inainte de barbati

scrisa de Nina Bouraoui

Inainte de barbati de Nina Bouraoui Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Inainte de barbati 6 lei *
Inainte de barbati 7 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Nina Bouraoui
ISBN: 978-606-92091-7-2
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Un roman incandescent si senzual, care dezvaluie zbuciumul si fragilitatea adolescentei, voluptuos dar plina de gratie, hipnotic, irezistibil.Povestea unui baiat care traieste singur cu mama sa. Povestea unei veri, anotimp periculos si violent. Povestea lui Jérémie si a obsesiei sale pentru Sami. Povestea unei parasiri. Tineretea, varsta salbatica – orice e posibil, orice poate fi naruit, pentru ca totul este comandat de o singuta forta: Dorinta.

„Scriitura carnala, la limita organicului, dezvaluie o sinceritate in care se contopeste inocenta cu „neajunsul de a te fi nascut” atat de proprii adolescentei. Printr-un personaj unic, suntem invitati sa privim realitatea cu ochii spalati de ipocrizie, de lasitate, demistificand virtutile sufletului pentru exaltarea autentica a dorintei. [...] Aceasta e arta Ninei Bouraoui: ofera, cu tandrete, chipul nevazut al celuilalt.” Thomas Yadan


Carti similare cu Inainte de barbati

Ultimul cato

Ultimul cato

de Matilde Asensi

mai mult
Juan fara de tara

Juan fara de tara

de Juan Goytisolo

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!