Falsificatorii realului

scrisa de Antoine Bello

Falsificatorii realului de Antoine Bello Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Falsificatorii realului 11.55 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Leda
Autor (i): Antoine Bello
Traducator (i): Oltea-Ioana Marcovici
Numar de pagini: 464 pagini
ISBN: 978-973-102-232-1
Anul aparitiei: 2009
Descriere: Un veritabil thriller "a l'américaine". - Baptiste Liger

 

Istoria este scrisa de invingatori. Or, invinsii de azi sunt invingatorii de maine, iar Istoria este sortita sa fie rescrisa. Datorita exploziei mass-mediei electronice, niciodata nu a fost mai usor sa te informezi, si niciodata nu a fost mai usor sa dezinformezi. Antoine Bello

 

� Istoria unei organizatii secrete internationale � Cele mai mari inselatorii ale epocii � O parabola asupra istoriei

 

Un tanar islandez recrutat de o organizatie secreta internationala vrea sa inteleaga de ce si pentru cine lucreaza. I se cere sa creeze dosare de falsificare a realitatii, dar motivatiile si finalitatea acestora raman un mister.

Se nasc intrebari la care cu greu se poate da un raspuns: Laika, primul caine trimis in spatiu, a existat cu adevarat? America a fost intr-adevar descoperita de Cristofor Columb? Care este povestea falselor arhive ale Stasi?

Lumini si umbre aruncate asupra manipularilor cotidiene ne conduc la ideea unui complot planetar, cu impact direct asupra istoriei.

 

Scriitor de succes si totodata om de afaceri, ANTOINE BELLO (n. 1970, Boston) a debutat in anul 1996 cu o culegere de nuvele intitulata Les Funambules. Este autorul romanelor éloge de la pičce manquante (1998), Les Falsificateurs (Falsificatorii realului, 2007) si Les éclaireurs (2009).


Carti similare cu Falsificatorii realului

Anotimpul mortilor

Anotimpul mortilor

de David Hewson

mai mult
Marele niciunde

Marele niciunde

de James Ellroy

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!