Ochiul de jad

scrisa de Diane Wei Liang

Ochiul de jad de Diane Wei Liang Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Ochiul de jad 15.63 lei *
Ochiul de jad 16.03 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Nemira
Autor (i): Diane Wei Liang
Numar de pagini: 288 pagini
ISBN: 978-606-8134-22-2
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Primul volum din seria Mei Wang

Ochiul de jad este o panorama fascinanta a vietii in China moderna. Cu o galerie bogata de personaje, de la muncitori imigranti la oficiali guvernamentali, romanul scoate la iveala relatiile uneori dificile dintre brutalitatea trecutului comunist al Chinei si prezentul din ce in ce mai capitalist.

Mei este o tanara chinezoaica moderna si independenta. Are propria afacere in Beijing si lucreaza ca detectiv particular; are o masina, un secretar si traieste in stil mare. Intr-o zi, "unchiul" Chen, un prieten apropiat al mamei sale, ii propune un caz bulversant: gasirea unei pietre de jad de mare valoare din perioada dinastiei Han. Aceasta a fost furata dintr-un muzeu in haosul Revolutiei Culturale.


Carti similare cu Ochiul de jad

Inchisoarea de piatra

Inchisoarea de piatra

de Jennifer Egan

mai mult
Cursa

Cursa

de Dean Koontz

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!