Klein spuse klein (contine cd)

scrisa de Mihai Ignat

Klein spuse klein (contine cd) de Mihai Ignat Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
Editura: Cartea Romaneasca
Autor (i): Mihai Ignat
Anul aparitiei: 2006
Descriere: "Ceea ce impresioneaza de la bun inceput in poemele tanarului autor este originalitatea lor frapanta, dar deloc cautata. Ea este data nu de artificii tehnice exterioare, de zorzoane stilistice menite sa acopere lipsa de semnificatie (stratagema intilnita, din pacate, in operele multor scriitori tineri... ), ci de concretizarea expresiva a unei viziuni inchegate si articulate. Viziunea consistenta si originala, stiinta "construirii" unui poem (cu o anumita insistenta in repetarea procedeelor) si, nu in ultimul rand, armonizarea tehnicii cu inspiratia fac din Mihai Ignat - inca de la debut - o voce lirica distincta in contextul "polifonic" de azi, un poet autentic, care poate sustine un pariu critic.“(Daniel Cristea-Enache)

" Izolat printre congenerii sai, Mihai Ignat nu va citi, probabil, niciodata versuri pe stadioane arhipline, dar este si va fi un poet dupa a carui lectura te simti rasplatit."(Mircea Cartarescu)


Carti similare cu Klein spuse klein (contine cd)

Obsesii

Obsesii

de Livia Ciupav

mai mult
Ingindurarile

Ingindurarile

de Dim. Rachici

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!