Milionarii

scrisa de Brad Meltzer

Milionarii de Brad Meltzer Propune aceasta cartePentru a propune cartea trebuie sa te autentifici. Acum citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Vreau sa citesc aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici. Am citit aceasta cartePentru a salva cartea trebuie sa te autentifici.
CUMPARA CARTEA Pret Magazin
Milionarii 38.49 lei *
Milionarii 49.99 lei *

* Preturile pot fi diferite pe siteurile partenere in functie de promotiile lor curente.

Editura: Rao
Autor (i): Brad Meltzer
Numar de pagini: 512 pagini
ISBN: 978-973-54-0156-6
Anul aparitiei: 2010
Descriere: Public tinta:

- fanii unor autori precum Paul Erdman, David Baldacci, Richard Hains;

- iubitorii de romane in care se combina subiectul plasat din lumea jocurilor bancare cu suspansul specific unui thriller de buna calitate.

Argumente cheie pentru vanzari:

- Brad Meltzer are milioane de fani in intreaga lume si pe buna dreptate, caci situatiile create de el sunt neasteptate, bine conturate si credibile;

- ritm alert al actiunii si un final putin previzibil chiar si pentru cei mai impatimiti cititori de thrillere;

- Un critic a prezis ca Meltzer va fi urmatorul John Grisham; dar nu este nevoie de asta, pentru ca Meltzer se descurca minunat ca Brad Meltzer. – RICHMOND TIMES

Prezentare titlu:

La inceput, parea infractiunea perfecta; apoi insa lucrurile au luat o intorsatura periculoasa.

Charlie si Oliver Caruso sunt doi frati care lucreaza la Greene & Greene, o banca privata atat de exclusivista, incat trebuie sa ai minimum doua milioane de dolari pentru a te numara printre clientii ei. Dar cand usa catre succes li se inchide brusc in fata, se iveste o ocazie imposibil de ignorat: trei milioane de dolari, intr-un cont abandonat. Nimeni nu stie ca existã si, chiar mai mult de atat, nu apartine nimanui.

Parea ocazia perfecta. Mai mult, pentru Charlie si Oliver, reprezinta modul de a scapa de datorii si de a incepe o viata noua. Tot ce trebuie sa faca este sa ia banii. Dar, cand o fac, isi dau seama ca au pus mana pe ceva mai mult decat niste simpli bani. Pana sa se dezmeticeasca, un prieten de-al lor e omorat – iar banca, Serviciul Secret si un detectiv particular pornesc pe urmele lor. Ce sfori invizibile erau legate de acel cont? Cum isi vor dovedi cei doi nevinovatia? Si de ce incearca cei de la Serviciul Secret sa ii omoare? Charlie si Oliver vor descoperi curand ca nu este asa de simplu sa te numeri printre milionari.


Carti similare cu Milionarii

Creatura

Creatura

de John Saul

mai mult
Fata și noaptea

Fata și noaptea

de Guillaume Musso

mai mult
Obsesia caravaggio

Obsesia caravaggio

de Neil Griffith

mai multScrie recenzie

Convinge-ti prietenii ca aceasta carte merita citita. Logheaza-te pentru a scrie o recenzie.

Comenteaza
Taguri


Poll

Votati cartea lunii!